Friday, March 31, 2017

Τους πονάει πολύ ο Στουρνάρας

Πολύ πόνο έχει μοιράσει από χθες το βράδυ ο Γιάννης Στουρνάρας με τις -αυτονόητες- δηλώσεις του για το ασφαλιστικό.

Πρώτος-πρώτος βγήκε στο facebook ο Κρητικός Νεάντερταλ Παύλος Πολάκης (με τον οποίο φυσικά δεν αξίζει να ασχολείται κανείς, παρά μόνον ο εισαγγελέας), ακολούθησαν 'πηγές' του Μαξίμου και σήμερα πήρε σειρά το μεγάλο μηδενικό του Σύριζα, ο Γιάννης Δραγασάκης.

Τολμά και μιλά το απόλυτο μηδενικό του Μαξίμου, ο Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης που μετά από δυο χρόνια ακόμη δεν έχουμε καταλάβει τι δουλειά κάνει. Ο αποτυχημένος, παρ'ολίγον γενικός γραμματέας του ΚΚΕ ενοχλήθηκε τόσο πολύ που το μόνο επιχείρημα που βρήκε να πει είναι "να ερωτηθεί η κοινωνία εάν κρίνει ότι ο κεντρικός τραπεζίτης εκτελεί σωστά τα καθήκοντά του".

Η κυρία Κούλα και ο κύριος Μήτσος δηλαδή να κρίνουν αν ο Στουρνάρας ασκεί σωστά τα καθήκοντά του στα πλαίσια του Ευρωσυστήματος και στα πλαίσια της εποπτείας του ελληνικού τραπεζικού συστήματος.

Καμία αντίρρηση κύριε Δραγασάκη μου. Παρότι ο απλός πολίτης δεν έχει τις γνώσεις να κρίνει τεχνοκρατικά, μπορεί όμως να δει ποιος έχει φέρει δεκάδες δισεκατομμύρια στις ελληνικές Τράπεζες για να σωθούν οι καταθέσεις και η Οικονομία και ποιος έδωσε την έγκρισή του για να μοιραστούν δεκάδες εκατομμύρια στους Καλογρίτσες.


No comments:

Post a Comment