Monday, April 18, 2022

Ανοίγουν τα στόματα για το Μάτι

Το συνέδριο του Σύριζα άνοιξε τον ασκό του Αιόλου ως προς τη σύγκρουση κομματικών-προεδρικών, με αποκορύφωση τα γνωστά γεγονότα του Σαββάτου.

Η συνέχεια φαίνεται ότι θα παιχθεί και στα δικαστήρια με τον Πάνο Σκουρλέτη να ανακοινώνει προσφυγή στη Δικαιοσύνη κατά του Γιώργου Λακόπουλου, με αφορμή σημερινό άρθρο του δημοσιογράφου, στο οποίο αποκαλεί "προβοκάτορα" το στέλεχος της "Ομπρέλας".
Το ζουμί όμως στο άρθρο-λίβελο του Λακόπουλου είναι ότι χρεώνει στον Σκουρλέτη την "παραπληροφόρηση" της ελληνικής κοινωνίας το βράδυ της πυρκαγιάς στο Μάτι. Όλοι θυμόμαστε το άγος των δήθεν ανενημέρωτων Υπουργών στο θάλαμο επιχειρήσεων της Πυροσβεστικής, όπως και την fake news συνέντευξη τύπου/θεατρική παράσταση την άλλη μέρα.
Ο Σκουρλέτης απαντά λοιπόν για το θέμα: "Δεν είχα καμία ανάμιξη στην παρουσία των τηλεοπτικών συνεργείων το βράδυ της τραγωδίας στο Μάτι, αλλά ούτε και στη συνέντευξη που ακολούθησε την επόμενη ημέρα, την οποία και αγνοούσα. Άλλοι γνώριζαν και τα οργάνωσαν αυτά."
Αρχίζουν λοιπόν να ανοίγουν στόματα ως προς ένα από τα μεγαλύτερα μαζικά εγκλήματα της νεότερης ελληνικής ιστορίας και ομολογείται πλέον ανοικτά ότι η Κυβέρνηση Σύριζα-ΑΝΕΛ παραπλάνησε εσκεμμένα την ελληνική κοινωνία.
Ίσως δε να μην είναι καθόλου τυχαίο που η υπόθεση αυτή οδηγείται σύντομα στο Κακουργοδικείο. Ακούμε τους συντρόφους με προσοχή.

No comments:

Post a Comment