Sunday, September 25, 2016

Που θα μπλέκαμε...

Υφυπουργός Οικονομικών Ρωσίας: «Η Ρωσία είναι φίλη της Ελλάδας αλλά σε αυτήν τη φάση είναι δύσκολο να πούμε ότι είμαστε σε θέση να παράσχουμε δανειακές πιστώσεις. Έχουμε έλλειμμα στον προϋπολογισμό και μεγάλες εσωτερικές ανάγκες ρευστότητας».

Απ’ του Χάρου τα δόντια γλιτώσαμε πέρυσι. Το λόμπι της δραχμής μας έσπρωχνε με νύχια και με δόντια προς τη Ρωσία, η οποία "θα μας έσωζε από τους Ευρωπαίους νεοφιλελεύθερους Ναζί". Η ανίερη συμμαχία Λαφαζάνηδων & Στρατούληδων, με τους Καμμένους, τους Βαρουφάκηδες, διάφορους ντόπιους ολιγάρχες που έχουν τα χρήματά τους στο εξωτερικό και κάποια πρόθυμα μέσα ενημέρωσης, θα μας οδηγούσαν σε έναν εθνικό Αρμαγεδώνα για να εκπληρώσουν τα ιδεολογικά, προσωπικά και οικονομικά τους συμφέροντα.

Θα αρνούμασταν τα δάνεια της Ευρωζώνης για να γλιτώσουμε δήθεν τη λιτότητα και θα μέναμε στον άσο και θα χρεοκοπούσαμε αφού η Ρωσία, όπως προειδοποιούσαμε τότε κάποιοι, έμπαινε σε σοβαρή δημοσιονομική κρίση λόγω της κατάρρευσης της τιμής του πετρελαίου και της κρίσης στην Ουκρανία και δεν μπορούσε να δανειστεί ούτε ένα ευρώ, πόσω μάλλον να δανείσει κιόλας!

Που θα μπλέκαμε...





No comments:

Post a Comment