Tuesday, October 31, 2017

Το έγκλημα της Χειμάρρας και ο προστατευόμενος κ. Κοτζιάς

Αυτό που συμβαίνει στη Χειμάρρα είναι μια εγκληματική καταπάτηση ανθρωπίνων δικαιωμάτων.
Πατρογονικά σπίτια Βορειοηπειρωτών υφίστανται αναγκαστική κατεδάφιση με βάση κάποιο "σχέδιο ανάπλασης της πόλης", το οποίο δεν είναι τίποτε άλλο παρά ένας μαφιόζικος τρόπος εξανδραποδισμού των Ελλήνων μειονοτικών.

Για αυτό το συντελούμενο έγκλημα, το Υπουργείο Εξωτερικών έχει εκδόσει μόνο μια ανακοίνωση στις 19 Οκτωβρίου, όπου εξέφραζε την ελπίδα να μην γίνει αυτό που τελικά γίνεται, και αυτό είναι όλο.

Στην ενημέρωση των συντακτών πριν από 5 μέρες ο Κοτζιάς είπε ότι δεν θα κατεδαφιστούν τα κτήρια και όμως από χτες έχουν πάει οι μπουλντόζες και τα αλβανικά ΜΑΤ και τα κατεδαφίζουν και οι κάτοικοι είναι απελπισμένοι!
Ο Κοτζιάς είπε την Πέμπτη "εγώ δεν θέλω να τροφοδοτώ εντάσεις", και το αποτέλεσμα είναι ότι η Αλβανία δημιουργεί τετελεσμένα γεγονότα.

Αυτός είναι ο κύριος Κοτζιάς, ο προστατευόμενος όλου του ντόπιου εθνικιστικού μπλοκ. Αν τις παραλήψεις και τα λάθη αυτού του τύπου τα είχε κάνει φιλοευρωπαίος πολιτικός, όλοι οι Ελληναράδες θα είχαν βγει στα κάγκελα για τον "γερμανοτσολιά ενδοτικό". Τώρα που τα κάνει το χαϊδεμένο παιδί του Δικτύου 21, μούγκα στη στρούγκα.

No comments:

Post a Comment