Tuesday, July 17, 2018

Επείγουσα κωλοτούμπα Τραμπ και η ουρά κάτω από τα σκέλια

Μετά την παταγώδη ξεφτίλα του Ελσίνκι και τα πυρά από όλο το πολιτικό φάσμα των ΗΠΑ, ο Ντόναλντ Τραμπ έκανε πριν από λίγο μια ωραιότατη κωλοτούμπα αποδεχόμενος τα συμπεράσματα των αμερικανικών υπηρεσιών ασφαλείας ότι υπήρξε παρεμβολή ρωσικών υπηρεσιών στις εκλογές του 2016, ανατρέποντας δηλαδή πλήρως τις δηλώσεις που έκανε μαζί με τον Πούτιν.


Ο Τραμπ είχε ισχυριστεί στο Ελσίνκι ότι δεν πιστεύει στα συμπεράσματα του FBI και της CIA και πως δεν βλέπει κανένα λόγο να ήταν η Ρωσία πίσω από τις παρεμβολές και τις υποκλοπές. Πριν από λίγο το διόρθωσε λέγοντας πως εννοούσε ότι "δεν βλέπει κανένα λόγο να μην ήταν η Ρωσία πίσω από τις υποκλοπές".

Προφανώς έπεσε το βράδυ χοντρό δασκάλεμα από τους συμβούλους του για να συμμαζευτούν τα ασυμμάζευτα και η γραμμή είχε βγει από νωρίς σήμερα το πρωί. Οι παρουσιαστές της αγαπημένης του εκπομπής "Fox and friends" βγήκαν ανοικτά και είπαν στον αέρα "Πρόεδρε, να παραδεχτείς ότι υπήρχαν παρεμβολές των Ρώσων το 2016". Έτσι και έγινε, και πριν από λίγο ο Τραμπ παραδέχτηκε για πρώτη φορά από το 2016 ότι FBI και CIA έχουν δίκιο και ότι όντως η Ρωσία παρενέβη στις εκλογές του 2016.

Η δήλωση του Τραμπ έγινε από γραπτό κείμενο, ενώ κάποια στιγμή ενώ μιλούσε έκλεισαν τα φώτα στην αίθουσα του Λευκού Οίκου.

Ολέ!

No comments:

Post a Comment