Tuesday, May 4, 2021

Αποκτήσαμε ένα αχρείαστο πρόβλημα άνευ λόγου και αιτίας

Μαζική επίθεση στην Ελλάδα από Ιταλούς αξιωματούχους και πολιτικούς για την απόφαση της χώρας μας να αποκλείσει αρχικά και στη συνέχεια να θέσει αξεπέραστους όρους για την είσοδο Ιταλών τουριστών στην Ελλάδα.

"Ρατσιστές", "ηλίθια απόφαση" και διάφορα άλλα κοσμητικά. Ο δε κυβερνήτης της επαρχίας του Βένετο απευθύνθηκε σήμερα στην Ελλάδα και είπε "δεν θα μας ξαναδείτε καθόλου", ενώ κάποιοι περιθωριακοί πολιτευτές του Κινήματος 5 Αστέρων που συγκυβερνά πρότειναν να μπλοκάρει η Ιταλία στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο τη βοήθεια της ΕΕ προς στην Ελλάδα.

Τους απάντησε βέβαια ο εξαίρετος πρώην Πρωθυπουργός Ενρίκο Λέτα με δήλωσή του στο Twitter, λέγοντας πως "είναι ντροπή να μιλάτε για την Ελλάδα", αλλά είναι προφανές ότι έχει γίνει ζημιά στο image της χώρας στην Ιταλία.

Ο Νίκος Δένδιας έγραψε στο Twitter πριν από λίγο ότι συνομίλησε τηλεφωνικά με τον ΥπΕξ της Ιταλίας Λουίτζι Ντι Μάιο (που ανήκει στο Κίνημα 5 Αστέρων), σημειώνοντας ότι "συζήτησαν για την ευρωπαϊκή συνεργασία κατά της πανδημίας του COVID-19 και την ασφαλή επανεκκίνηση του τουρισμού", χωρίς να κάνει καμία αφορά στις φραστικές επιθέσεις κατά της Ελλάδας από στελέχη του κόμματος του Ντι Μάιο.

Καταφέραμε να αποκτήσουμε ένα αχρείαστο πρόβλημα άνευ λόγου και αιτίας.

fb

No comments:

Post a Comment