Monday, July 4, 2016

H ενοχλητική και επιζήμια ασχετοσύνη του Φίλη

Προχθές το βράδυ ο Υπουργός μας της Παιδείας και Θρησκευμάτων Νίκος Φίλης παραβρέθηκε σε μουσουλμανικό iftar και επευθύνθηκε στους πιστούς λέγοντας ότι η Ελλάδα είναι "μια ευνομούμενη χώρα που σέβεται τη θρησκευτική πίστη" κλπ κλπ και "γι αυτό θα χτίσουμε τζαμί στην Αθήνα" κλπ κλπ.

Μια χαρά, θα πει ένας καλοπροαίρετος πολίτης. Έλα μου όμως που η χοντροπετσιά του Φίλη δεν του επέτρεψε να καταλάβει ότι πήγε σε iftar Σιιτών και εξήγγειλε την ανέγερση Σουνιτικού τζαμιού στην Αθήνα!!!


Ο πανάσχετος Υπουργός δεν είχε τη στοιχειώδη γνώση να καταλάβει ότι τη βραδυά που Σουνίτες τζιχαντιστές ανατίναξαν 200 Σιίτες στη Βαγδάτη, είναι ωμή πρόκληση να τους διαφημίζεις την ανέγερση ενός τζαμιού που θα διαχειρίζονται Σουνίτες.

Αφού δεν έχεις τίποτε να πεις για Σιιτικό τζαμί στην Αθήνα, πήγαινε στο iftar, κάνε την πολιτικά ορθή σου παρουσία και μην λες άσχετες ανοησίες που εκθέτουν τη χώρα.


Εν κατακλείδι, η Αθήνα χρειάζεται και ένα Σιιτικό τζαμί (ας γίνει και στο Θριάσιο, δεν πειράζει) και κατά τη γνώμη μου και ένα ναό για τους κατατρεγμένους Γιεζίντι.
Και κυρίως, να μην ασχολούνται πανάσχετοι πολιτικοί της πλάκας με θέματα που δεν γνωρίζουν γρυ.


No comments:

Post a Comment