Saturday, March 24, 2018

Μέθυσε ο συγκυβερνήτης και ξέμειναν για 3 ημέρες στη Στουτγάρδη 106 επιβάτες της TAP Air Portugal

Εξοργιστική ταλαιπωρία από χθες για 106 επιβάτες της πτήσης της TAP Air Portugal από τη Στουτγάρδη στη Λισαβόνα.
Λίγο πριν την αναχώρηση του αεροσκάφους, ένας υπάλληλος του αεροδρομίου της Στουτγάρδης ενημέρωσε τον πύργο ελέγχο ότι ο συγκυβερνήτης φαινόταν να τρεκλίζει. Αμέσως οι αρχές τον υπέβαλλαν σε αλκοτέστ και αποδείχθηκε ότι ο τύπος ήταν πίτα.

Φυσικά η πτήση ματαιώθηκε και σαν να μην έφτανε αυτό, δεν υπάρχει διαθεσιμότητα θέσεων σε άλλη πτήση της TAP Air Portugal μέχρι τη Δευτέρα. Έτσι οι άτυχοι επιβάτες θα περάσουν τρεις νύχτες σε ξενοδοχεία της Στουτγάρδης και θα χάσουν δουλειές, ραντεβού, Σαββατοκύριακο με τις οικογένειές τους, κλεισμένες εκδηλώσεις κλπ.

Ο 40χρονος συγκυβερνήτης συνελήφθη και το δικαστήριο της Στουτγάρδης τον άφησε ελεύθερο σήμερα με εγγύηση 10.000 ευρώ και του αφαίρεσε το δίπλωμα του πιλότου.

Η ενδιαφέρουσα παράμετρος της υπόθεσης είναι ότι η TAP ιδιωτικοποιήθηκε πριν από χρόνια από την κυβέρνηση της Κεντροδεξιάς και πέρυσι η αριστερή κυβέρνηση έθεσε σε εφαρμογή σχέδιο μερικής επανακρατικοποίησης.

Μια σωστή εταιρεία θα έπρεπε να αγοράσει εισιτήρια σε άλλες αεροπορικές εταιρίες ώστε να πάνε οι άνθρωποι έγκαιρα στα σπίτια και τις δουλειές τους. Έτσι όπως το χειρίστηκε η TAP πρέπει τώρα να φάει αγωγές πολλών εκατομμυρίων.

No comments:

Post a Comment