Wednesday, May 4, 2016

Νέα γκάφα από τον Παυλόπουλο που ενισχύει τις υποψίες για δόλο

"Κύκλοι" της Προεδρίας της Δημοκρατίας διέψευσαν χθες αργά τη νύχτα ότι ο Παυλόπουλος έθεσε σε αμφισβήτηση το νόμισμα της χώρας και όσοι ερμηνεύσαμε τη χθεσινή του 'παραβολή' ως έμμεση αμφισβήτηση της θέσης της χώρας στην Ευρωζώνη κάναμε “εκ του πονηρού ερμηνεία”.

Προσπαθώντας όμως να εξηγήσουν τι τελικά εννοούσε, οι "κύκλοι" του κάνουν νέα γκάφα, που δείχνει είτε παντελή ασχετοσύνη είτε αποδεικνύει το δόλο.
Λένε λοιπόν οι "κύκλοι" ότι ο ΠτΔ ήθελε να "στείλει μήνυμα ότι στο επίκεντρο των αποφάσεων πρέπει να είναι ο άνθρωπος, όπως για παράδειγμα μία πιο χαλαρή νομισματική πολιτική, με γνώμονα την ευημερία των ανθρώπων".

'Πιο χαλαρή νομισματική πολιτική' ζητά δηλαδή ο Παυλόπουλος, τη στιγμή που πριν ένα μήνα η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα αποφάσισε την πιο χαλαρή νομισματική πολιτική όλων των εποχών στην Ευρώπη και την δεύτερη πιο χαλαρή πολιτική παγκοσμίως μαζί με της Ιαπωνίας.
Αφήστε δε που είναι λίαν συζητήσιμο το αν η χαλαρή νομισματική πολιτική ενισχύει την ευημερία των ανθρώπων ή ενισχύει τις οικονομικές φούσκες υπονομεύοντας τελικά την μακροπρόθεσμη ευημερία των ανθρώπων.
Ολόκληροι επιστήμονες μακροοικονομολόγοι με Νόμπελ δεν έχουν ακόμη καταλήξει σε ιδανική φόρμουλα μεταξύ χαλαρής και περιοριστικής νομισματικής πολιτικής και βρήκε τη λύση ο μέγας Παυλόπουλος.

Γελάνε και οι πέτρες του Άργους με τις γελοίες απόψεις/δικαιολογίες του Παυλόπουλου, που δεν εξαλείφουν καθόλου τις βάσιμες υποψίες ότι επρόκειτο τελικά για δόλια αναφορά.


No comments:

Post a Comment