Tuesday, October 4, 2016

Η ύβρις της αμεσοδημοκρατίας θα πλήξει θανατηφόρα την ίδια τη Δημοκρατία

Μορφή χιονοστιβάδας έχουν πάρει οι "αποφάσεις" Συλλόγων Γονέων σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας, σύμφωνα με τις οποίες αρνούνται την εισδοχή παιδιών προσφύγων στα σχολεία.
Το γεγονός αυτό οδήγησε τον κ. Φίλη να βγάλει απόφαση, σύμφωνα με την οποία τα μαθήματα στα προσφυγόπουλα θα γίνονται μετά τη λήξη των μαθημάτων των Ελλήνων μαθητών.

Ο "αριστερός" Φίλης θεσμοθέτησε δηλαδή το ελληνικό Απάρτχαιντ.

Και όλα αυτά ως απόρροια της πολυθρύλητης αμεσοδημοκρατίας, την οποία τόσο πολύ υποστηρίζει ο Σύριζα και κ. Τσίπρας και θα μας την πλασάρει και στις αυριανές προτάσεις του για την αναθεώρηση του Συντάγματος.

Το καρκίνωμα της αμεσοδημοκρατίας, αν αφεθεί να στεριώσει, θα καταστρέψει εν τέλει το θεσμό της Δημοκρατίας. Διότι, ποιός ο λόγος να ψηφίζεις κόμματα με ιδεολογική ταυτότητα στις εκλογές, αφού όποια πολιτική και να εφαρμόσουν θα μπορείς να την ανατρέπεις σε επίπεδο Συλλόγων ή τοπικών δημοψηφισμάτων. Το αποτέλεσμα θα είναι μια χώρα σε διαρκές πολιτικό χάος, όπου η Βουλή και η Κυβέρνηση θα έχουν απλά συμβουλευτικό χαρακτήρα και η εφαρμογή των νόμων θα εξαρτάται από τη συνέλευση της Κοινότητας Άνω Κολοπετινίτσας.

Οι πιο γελοίοι δε από όλους είναι οι αριστερούληδες αλληλέγγυοι της Ανταρσυα κλπ, οι οποίοι είναι οι πλέον φανατικοί οπαδοί της αμεσοδημοκρατίας, αλλά μόνο όπου τα αποτέλεσματα αυτής τους βολεύουν. Τώρα που οι Σύλλογοι Γονέων βγάζουν αντιδραστικές αποφάσεις, τους φταίει ο Φίλης που σκίζει το αριστερό του καλσόν για να εφαρμόσει το αμεσοδημοκρατικό όνειδος.

Ας ξυπνήσουμε από αυτόν τον υπνοβατικό εφιάλτη, όσο υπάρχει ακόμη καιρός.

No comments:

Post a Comment