Friday, February 24, 2017

Κουβέλης-Σύριζα: Ίσως η μεγαλύτερη πολιτική σκευωρία της μεταπολίτευσης

Βρίσαμε, χλευάσαμε και μουντζώσαμε όσο πρέπει τον ανεκδιήγητο ξεφτίλα Φώτη Κουβέλη για την ομολογία του ότι ψήφισε το Σύριζα στις εκλογές του Ιανουαρίου του 2015, ενώ ήταν Πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ, και πολύ καλά κάναμε ως πρώτη αντίδραση.

Από αυτήν την ομολογία όμως προκύπτει ένα πολύ μεγαλύτερο ζήτημα από την αυτήν καθεαυτή την ξεφτίλα του αμελητέου πλέον και καταγέλαστου Κουβέλη. Προκύπτει μέγιστο ζήτημα πολιτικής απάτης και σκευωρία στα τέλη του 2014, η οποία οδήγησε στην καταψήφιση του Σταύρου Δήμα από τη ΔΗΜΑΡ με στόχο την πρόκληση εκλογών και την κατάληψη της εξουσίας από το Σύριζα.

Έχουμε να κάνουμε δηλαδή για την ομολογία μιας γιγαντιαίου μεγέθους πολιτικής συνομωσίας και προδοσίας μέσω της καταδολίευσης των στελεχών και των ψηφοφόρων της ΔΗΜΑΡ και με σκοπό την εξυπηρέτηση των στόχων του Τσίπρα και της συμμορίας του, και ενδεχομένως της αλλοίωσης του πολιτεύματος της χώρας και της επιβολής της δραχμής.

Το κάθαρμα Κουβέλης γνώριζε πάρα πολύ καλά τα σχέδια των Λαφαζάνη, Κωνσταντοπούλου, Μηλιού και άλλων σταλινοδραχμιστών και επέλεξε να βάλει τη χώρα στο δρόμο της καταστροφής και να προδώσει τους αφελείς συντρόφους του, παρασύροντάς τους στην καταψήφιση του Δήμα.

Θυμήθηκα τη διαγραφή του Γρηγόρη Ψαριανού από τη ΔΗΜΑΡ και τα όσα προφητικά είπε τότε για τον Κουβέλη: "Με διέγραψαν γιατί ήμουν το αγκάθι στο φλερτ του Κουβέλη με τον Τσίπρα". Και θα θυμάστε φαντάζομαι τις ύβρεις και τις συκοφαντίες που υπέστη ο Ψαριανός από τα έντυπα και τα sites τότε του Σύριζα. Το σχέδιο φαίνεται ότι ήταν οργανωμένο και για αντιπερισπασμό έβγαλαν τη γελοία ιστορία της δήθεν απόπειρας χρηματισμού του Χαϊκάλη.

Πρόκειται ίσως για τη μεγαλύτερη πολιτική σκευωρία της μεταπολίτευσης.

Ο Φώτης Κουβέλης στο συνέδριο της ΔΗΜΑΡ στις 3 Οκτωβρίου 2014, όπου ανακοίνωσε ότι η ΔΑΜΡ δεν θα ψηφίσει κανένα για Πρόεδρο της Δημοκρατίας

No comments:

Post a Comment