Tuesday, January 2, 2018

Θέλουν απαράτσικ του Μαξίμου διοικητή στην ΤτΕ

Αποκαλυπτική συνέντευξη του κυβερνητικού εκπροσώπου Τζανακόπουλου στην ΕΡΤ: Ξεφούρνισε τις πραγματικές αντιλήψεις και επιδιώξεις του Μαξίμου γύρω από το ρόλο του διοικητή της Τραπέζης της Ελλάδος: «Ο κ. Στουρνάρας είναι ο διοικητής της ΤτΕ, οφείλει να λειτουργεί με βάση τα καθήκοντα και τις αρμοδιότητες του πάντοτε στο πλαίσιο των γενικών πολιτικών που καθορίζονται από το υπουργικό συμβούλιο».


Οι γελοίοι λαϊκιστές Συριζανελ νομίζουν ότι επειδή δήθεν εφαρμόζουν το Μνημόνιο μπορούν να πείσουν οποιονδήποτε σοβαρό άνθρωπο για τις πραγματικές τους προθέσεις.

Θεωρούν οι άσχετοι και αστείοι ότι ο εκάστοτε διοικητής της ΤτΕ είναι μια προέκταση των επιλογών της εκάστοτε κυβέρνησης.
Είναι τόσο αμαθείς και κολλημένοι, που νομίζουν ότι μια χώρα της Ευρωζώνης μπορεί να έχει την κεντρική της Τράπεζα σε ρόλο απαράτσικ της εκάστοτε Κυβέρνησης, ωσάν να πρόκειται για τη Βενεζουέλα.

Ας γνωρίζει η Κυβέρνηση ότι αυτή η δήλωση του Τζανακόπουλου θα συζητηθεί αρμοδίως και στο Εκτελεστικό Συμβούλιο της ΕΚΤ και στο Eurogroup.
Aς πρόσεχαν ποιόν αφελή και ημιμαθή έβαζαν εκπρόσωπό τους.



No comments:

Post a Comment