Friday, December 23, 2016

Σας αγαπάμε αλλά δεν σας ψηφίζουμε

Σύννεφο πάει το δούλεμα του Αλέξη Τσίπρα στους συντρόφους του της κομμουνιστικής διεθνούς, με τους οποίους πέρασε συγκινητικές συντροφικές στιγμές πρόσφατα στην Αβάνα για την κηδεία του Κάστρο.

Πύρινοι λόγοι για την "αλληλεγγύη των λαών" (και άλλα λαϊκά παραμύθια από τον Αλέξη Τριβιζά-Τσίπρα), όταν όμως έρχεται η ώρα να βάλει την υπογραφή του και να τους στηρίξει, εκεί αρχίζει η λούφα και η παραλλαγή.

Χθες στη Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ κατατέθηκε ψήφισμα για να ορισθεί προκαταρκτική επιτροπή που θα εξετάσει τα εγκλήματα πολέμου που διαπράχθηκαν τα τελευταία χρόνια στη Συρία.


Όπως ήταν αναμενόμενο, η Συρία, η Ρωσία, το Ιράν και οι σύμμαχοί τους έκαναν τεράστια προσπάθεια να αποτρέψουν το ψήφισμα. Επιστράτευσαν λοιπόν τη γνωστή ομάδα της κομμουνιστικής διεθνούς των -κατά φαντασία- συντρόφων του Τσίπρα να την καταψηφίσουν.

Όλα τα καλά παιδιά λοιπόν καταψήφισαν την πρόταση: Βόρεια Κορέα, Κούβα, Βενεζουέλα, Βολιβία, Νικαράγουα, Ζιμπάμπουε κλπ.

Και η Ελλάδα τι ψήφισε; Μα φυσικά Ναι (έτσι όπως έπρεπε).

Πάει η συντροφικότητα του Αλέξη με τον Μαδούρο, τον Κάστρο, τον Πούτιν, τον Κιμ και τα άλλα καλά παιδιά. Τα έφαγε η μαρμάγκα της διεθνούς πολιτικής.

Έρμο κίνημα, σε πρόδωσε ο Αλέξης...

No comments:

Post a Comment