Monday, December 19, 2016

Συνεχίζεται ο λυσσώδης πόλεμος κατά του Γεωργίου

Τη λύσσα την κακιά έχει βγάλει το βαθύ Κράτος με την υπόθεση του πρώην διευθυντή της ΕΛΣΤΑΤ Ανδρέα Γεωργίου, καθώς βλέπει ένα προς ένα τα επιχειρήματα των συκοφαντών να καταρρίπτονται.

Τελευταίο επεισόδιο είναι η έφεση που άσκησε η Εισαγγελία Πρωτοδικών κατά της αθωωτικής απόφασης του Πλημμελειοδικείου που απάλλαξε τον Γεωργίου από την κατηγορία της παράβασης καθήκοντος για την δήθεν απασχόλησή του στο ΔΝΤ μετά την πρόσληψή του στην ΕΛΣΤΑΤ.

Η έφεση υποβλήθηκε παρά το γεγονός ότι ο Γεωργίου απαλλάχθηκε ομόφωνα στο Πλημμελειοδικείο και με τη σύμφωνη γνώμη του εισαγγελέα της έδρας.

Να σημειώσουμε ότι της Εισαγγελίας Πρωτοδικών προΐσταται ο εισαγγελέας Ηλίας Ζαγοραίος, ο οποίος έγινε ρεζίλι πρόσφατα αφού διέταξε την εκταφή της σορού του Αλέξανδρου Βέλιου, για να αποδεχτεί τελικά ότι καμία λαθροχειρία δεν έγινε στην ενεργητική ευθανασία που ίδιος ο Βέλιος επέβαλλε στον εαυτό, αφού όπως έδειξαν οι τοξικολογικές εξετάσεις απλά πήρε ο ίδιος πολύ μεγάλη ποσότητα από τα φάρμακα που ήδη ελάμβανε βάσει της θεραπείας του.

No comments:

Post a Comment