Tuesday, May 22, 2018

Πρωθυπουργός μούφα

Σάλος έχει ξεσπάσει στην Ιταλία με τις αποκαλύψεις για το βιογραφικό του υποψηφίου πρωθυπουργού του Κινήματος 5 Αστέρων και της Λέγκα Τζιουζέπε Κόντε.

Ο "καθηγητής" δημοσίου δικαίου φαίνεται ότι έχει μαϊμού βιογραφικό, αφού δεν αποδεικνύεται κανένας ακαδημαϊκός τίτλος ενώ το New York University έβγαλε ανακοίνωση που λέει ότι ο εν λόγω κύριος δεν υπήρξε ποτέ ούτε φοιτητής ούτε μέλος του διδακτικού προσωπικού του αμερικανικού πανεπιστημίου.

Πρόκειται προφανώς για ακόμη μια απάτη των λαϊκιστών του Κ5Α και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Ματαρέλα σκέφτεται να μην του δώσει την εντολή σχηματισμού κυβέρνησης.

ΥΓ: Είναι και βαψομαλλιάς.

Ενημέρωση 1 - 22/5/2018 17:27 | K5A: "Τα λένε αυτά επειδή τον φοβούνται"

Σε ανακοίνωσή του το Κ5Α λέει ότι οι κατηγορίες κατά του Κόντε είναι ψευδείς και εκπορεύονται από εκείνους που δεν θέλουν στην εξουσία έναν αληθινό εκπρόσωπο μτου λαού χωρίς σχέσεις με τη διαπλοκή κλπ κλπ και πως ποτέ δεν είπε πως έχει ακαδημαϊκούς τίτλους από ξένα πανεπιστήμια αλλά πως πήγε εκεί σε "θερινά τμήματα" για να εμβαθύνει τις επιστημονικές του γνώσεις. Πουθενά δεν αναφέρουν όμως που έκανε ο Κόντε τη διδακτορική του διατριβή. Οέο.

No comments:

Post a Comment