Sunday, June 3, 2018

Φαυλόπουλος ψευτοΘησέας της πλάκας

Δυο ομιλίες έδωσε χθες ο κ. ΠτΔ και δεν αμέλησε να μας υπενθυμίσει ξανά την απερίγραπτη φαυλότητά του.

Εγκαινιάζοντας τα Παιδικά Χωριά SOS Κρήτης είπε ότι πριν από την κρίση αποτύχαμε να διαμορφώσουμε ένα αξιοπρεπές κοινωνικό κράτος. "Είχαμε άλλες προτεραιότητες", ομολόγησε, χωρίς όμως να αναφέρει ποιές ήταν αυτές οι προτεραιτότητες.
Ήταν η προτεραιότητα των εκατοντάδων χιλιάδων διορισμών σε άχρηστες θέσεις στο Δημόσιο με δική του υπογραφή και οι αυξήσεις σε μισθούς των δημοσίων υπαλλήλων από το 2005 έως το 2009 κατά 4,6 δισεκατομμύρια ευρώ το χρόνο, χωρίς να δημιουργηθεί καμία σοβαρή υποδομή κοινωνικού κράτους.
Αυτές ήταν οι προτεραιότητες του κυρίου Φαυλόπουλου.

Μετά είπε και το άλλο το αισχρό ψέμα: "Δεν έχουμε στην Ελλάδα κοινωνικό κράτος αλλά δεν υπάρχει και στην Ευρώπη" !!!
Τι να σχολιάσει κανείς για αυτήν την απερίγραπτη και αισχρή γελοιότητα. Στην Ευρώπη υπάρχει το σοβαρότερο και μεγαλύτερο κοινωνικό κράτος παγκοσμίως. Αν έχει καταφέρει κάτι η Ευρώπη είναι το κοινωνικό κράτος.

Και μετά πήγε στο Πανεπιστήμιο Κρήτης και είπε το άλλο καταπληκτικό: Να επιτραπούν τα μη κρατικά Πανεπιστήμια αλλά "να έχουν τις προδιαγραφές που έχουν και τα κρατικά Πανεπιστήμια".
Έ όχι κ. Φαυλόπουλε, αλίμονο αν τα ιδιωτικά Πανεπιστήμια έχουν τις προδιαγραφές των κρατικών Πανεπιστημίων. Αυτές τις προδιαγραφές που επιτρέπουν να διδάσκουν ανέκδοτα σαν τον Χιόνη και κομματόσκυλα σαν τη Φωτίου και τον Κουτεντάκη, να γίνονται κέντρα αποθήκευσης πυρομαχικών των αναρχομπάχαλων και που εισάγουν φοιτητές με βαθμούς κάτω από τη βάση.

fb

No comments:

Post a Comment